-
Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 200/339 mm
![Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 200/339 mm Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 200/339 mm](/images/yp799/343000-344000/Noz-do-filetowania-miesa-ryb-FIBRO-dl-200339-mm_%5B343162%5D_480.jpg)
![Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 200/339 mm Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 200/339 mm](/images/yp799/343000-344000/Noz-do-filetowania-miesa-ryb-FIBRO-dl-200339-mm_%5B343162%5D_480.jpg)
Symbol:
1025015
155.61
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 0.5 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 7611160502155 |
Zamówienie telefoniczne: 606100320
Zostaw telefon |
Kod producenta: 5.3763.20
Nóż do filetowania marki Victorinox sprawdzi się w każdej kuchni do porcjowania mięsa. Jego ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej walcowanej, rękojeść zaś z poliamidu. Noże zostały wyprodukowane w Szwajcarii i łączą w sobie ponad 135 letnią tradycję, szwajcarską jakość i innowacyjne rozwiązania.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Nóż do filetowania marki Victorinox sprawdzi się w każdej kuchni do porcjowania mięsa. Jego ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej walcowanej, rękojeść zaś z poliamidu. Noże zostały wyprodukowane w Szwajcarii i łączą w sobie ponad 135 letnią tradycję, szwajcarską jakość i innowacyjne rozwiązania.
Cechy produktu:
- - Wyprodukowane w Szwajcarii,
- - Wysoka jakość.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 5.3763.20
- - Stan artykułu - Nowy
- - Marka - Victorinox
- - Model - FOBROX
- - Materiał - Niemiecka stal X50CrMoV15
- - Długość ostrza- 200 mm
- - Długość - 339 mm
- - Grubość - 1.3 mm
W zestawie:
- - Nóż do filetowania
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci